Vespa rally 2023 CZ

VESPA RALLY 2023 CZ

23. 6. 2023 – 25. 6. 2023

Tro det eller ej, yhalinen.com har deltagit i ett Vespa-möte! Det största skoter rallyt i Tjeckien ägde rum i helgen 23-25 juni 2023, detta var det 11:e rallyt i sitt slag. Jag har ingen aning om hur många deltagare det var, men många… Precis som med alla dessa händelser försöker de (arrangörerna) få publicitet och bra PR för klubben, mötet, Prag stad, antar jag? Det är förmodligen därför de håller paradvägen hemlig ända tills slutet, vettigt eller…? Ja, jag missade de första bilderna eftersom jag blev hänvisad till fel bro och stod där ett bra tag tills jag var tvungen att tro att inga skotrar skulle komma den här vägen idag. Jag antar att detta har med PR-arbetet att göra, eller kanske inte?

 

Skinande glada människor

Men skoter folket verkade vara nöjda, och varför inte. De fick tillbringa lite tid med sina själars bröder och systrar, dela erfarenheter och historier sinsemellan, och vädret var helt fantastiskt, så… känslan var riktigt bra! Och visst kan du se detta själv genom att titta på bilderna. yhalinen.com blev lite förvånad över åldersfördelning, det var verkligen allt från 0 och upp till en mycket hög siffra, inte illa. Och naturligtvis, som det borde vara, kunde du också hitta några fyrbenta vänner. Visste du att namnet Vespa betyder geting på italienska, Vespans moderland, det var åtminstone vad jag fick höra. Det har med motorljudet att göra. Och igen fick yhalinen.com lära sig något. För vilket motorljud??? Eftersom jag var en gammal Harley-man måste jag erkänna att jag trodde att de alla var elektriska fordon, jag menar vilket ljud? De hävdade stenhårt att de var förbränningsmotorer. Det var värt att vakna i morse igen.

 

De kommer tillbaka!

De hävdade också att det inte var sista gången, planerna håller redan på att formas för nästa år. Om du är intresserad måste du själv ta reda på var och när. Det här kan vara hårt arbete eftersom du aldrig vet om det är en stor hemlighet? Men på den seriösa sidan, en trevlig tillställning som försvarar sin plats som vilken annan tillställning som helst, festival eller… Bara för din information, arrangerades det här evenemanget av Vespa Club Prague. Det finns ett litet fotogalleri att hitta HÄR!

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *