Vespa-kokoontumisajo 2023 CZ

VESPA-KOKOONTUMISAJO 2023 CZ

23. 6. 2023 – 25. 6. 2023

Usko tai älä, yhalinen.com on osallistunut Vespa-kokontumis ajoon! Tšekin suurin skootteri ralli ajettiin viikonloppuna 23.-25.6.2023, tämä oli 11. ralli laatuaan. Minulla ei ole aavistustakaan, kuinka monta osallistujaa oli, mutta monta… Kuten kaikki nämä tapahtumat, he (järjestäjät) yrittävät saada klubille julkisuutta ja hyvää PR:tä, Prahan kaupungille myös, kai? Luultavasti siksi he pitävät paraatin ajoreitin salassa loppuun asti, onko järkeä vai…? Kyllä, missasin ensimmäiset kuvat, koska minut ohjattiin väärälle sillalle, ja seisoin siellä jonkin aikaa, kunnes jouduin uskomaan, ettei tänne tule tänään yhtään skootteria. Luulen, että tällä on jotain tekemistä PR-työn kanssa, tai ehkä ei?

 

Kiiltäviä iloisia ihmisiä

Mutta skootteri kansa näyttivät olevan hyvillään, ja mikä ettei. Pääsivät viettää mukavaa aikaa sielun veljiensä ja -sisartensa kanssa, jakaa kokemuksia ja tarinoita keskenään, ja sää oli aivan mahtava, joten.. fiilis oli todella hyvä! Ja tämän näet tietysti itsekin katsomalla kuvia tapahtumasta. yhalinen.com oli hieman yllättynyt ikäjakautumasta, siellä oli todella kaikkea 0:sta aina erittäin korkeaan lukemaan, ei paha. Ja tietysti, kuten pitääkin, löytyy myös nelijalkaisia ystäviä. Tiesitkö, että Vespan nimi tarkoittaa italiaksi ampiaista, Vespan emämaata, niin minulle ainakin kerrottiin. Se liittyy moottorin ääneen. Ja taas yhalinen.com oppi jotain. Koska mikä moottorin ääni??? Vanhana Harrikka miehenä, minun on myönnettävä, että luulin ne kaikki sähköajoneuvoiksi, tarkoitan, mikä ääni? He väittävät kiven kova nissä olevan polttomoottoreita. Kannatti tänä aamuna taas herätä.

 

He tulevat takaisin!

He väittävät myös, että tämä ei ollut viimeinen kerta, suunnitelmat ovat jo valmiina ensi vuodelle. Jos olet kiinnostunut, sinun on itse selvitettävä missä ja milloin. Tämä voi olla kovaa työtä, koska et koskaan tiedä, onko se suuri salaisuus? Mutta vakavasti sanottuna, mukava tapahtuma, joka puolustaa paikkaansa kuten mikä tahansa tapahtuma, festivaali tai… Tiedoksi, tapahtuman järjesti Vespa Club Praha. Pieni kuvagalleria löytyy TÄÄLTÄ!

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *