Suwalki Blues Special

SUWALKI BLUES SPECIAL

En lite ovanlig inlaga för yhalinen.com, särskilt eftersom det här inte är någon nyhet längre, men än sen då? 🙂  Och de flesta bilderna har redan publicerats på vår FB-sida, men än sen då? 🙂 Detta är minnen från en av de bästa, om inte den bästa bluesfestivalen i Europa. För oss som hade turen att få ta del av detta evenemang fungerar foto gallerierna som ett kärt minne, för er som inte gjorde det, ta en titt så kanske vi ses i Suwalki nästa år? 🙂 Så använd länken nedan eller gå till vår bildgalleri sidan för att ta en titt. Ja, det finns några bilder av stjärnorna men mest har jag försökt fånga de små banden och de människor/publiken som för mig är hjärtat av denna festival, faktiskt av vilken festival som helst. Om du tittar på bilderna och förstår vad jag menar så har jag gjort ett bra jobb, om du inte gör det så försöker jag bättra mig nästa år.

Härifrån går du direkt till Suwalki Blues Special foto gallerierna.

Aynsley Lister

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *