Se on ilmaista, osa 3!

Se on ilmaista, osa 3!

Praha on ehkä Euroopan jazz-keskus nykyään, ja monet turistit tulevat kauniiseen kaupunkiin vain nauttimaan musiikista, eikä tietenkään vain jazzista. Kaupunki tarjoaa laajan valikoiman musiikkia, jonka pitäisi tyydyttää suurin osa vierailijoista. Mutta jos pidät jazzista, tämä on sinun kaupunki tällä hetkellä. Ja jos et, sinulla on nyt mahdollisuus laajentaa henkilökohtaista musiikki kokemustasi. Vanhassa kaupungissa aivan nenäsi alla on paikka, joka monella tapaa vie sinut takaisin aikaan, jonka näet vain vanhoissa elokuvissa. Siihen aikaan kun kellarista kantautui outoja ääniä tupakansavun keraa.

Pimeä ja tuntematon kellari

Löydät kaiken tämän tupakansavua lukuun ottamatta U Staré Paní jazz klubilta (linkki alla), ja kyllä, se on todella kellarissa. 🙂 Tämä on ehkä yksi syy, miksi se ei ole vielä kovin tunnettu keskiverto turistien keskuudessa, joka on vielä hieman varovainen kävellä melko pimeään ja tuntemattomaan luolaan. Mutta luota minuun, se on sen arvoista, se on turvallista ja mikä tärkeintä, se on ilmaista. Tämä on jotain, mitä sinun tulee yrittää sovittaa aikatauluusi vieraillessasi Tšekin pääkaupungissa.

Jamit ei karaokea

Täällä olevat taiteilijat ovat erittäin korkeatasoisia, et tule pettymään. Klubi on avoinna joka päivä maanantaita lukuun ottamatta. Jos olet onnekas, vierailusi aikana saattaa olla jamit. Jam-sessio on henkilökohtainen suosikkini, ja jos törmäät siihen, käytä tilaisuutta hyväksesi. Ja jos soitat itse ja sinulla on soitin mukanasi tai vaikka ei olisikaan, anna mennä, liity porukkaan ja soita jotain.  Nämä kaverit ovat ystävällisiä ja olet aina tervetullut mukaan, sillä siitä tässä on kyse, jamit. Pieni varoitus, tämä on todellakin jamit muusikoiden kanssa, jotka osaavat soittaa, monet heistä täysiverisiä ammattilaisia, tämä ei ole karaokebaari, niitä löytyy myös Prahasta, mutta ei täältä.

Ei sponsoria….

Kuten normaalia, nämä ovat vain pieniä vihjeitä siitä, mitä tehdä Prahassa, pieniä asioita, joita ei aina löydy tavallisesta turisti oppaasta. yhalinen.comilla ei ole yhteyttä tähän klubiin, me maksamme juomamme, meillä ei ole sponsorisopimusta heidän kanssa ja niin edelleen. Tämä on sinulle ja rakkaudesta musiikkiin.

Napsauta tästä saadaksesi linkin klubin verkkosivuille.

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *