Petra Ernyei & Jazz Six

PETRA ERNYEI & JAZZ SIX

Tšekin tasavalta on täynnä loistavia muusikoita, ja viime lauantaina Prahan Jazzdockissa näimme siitä jälleen yhden todisteen. Kun vakiintuneet muusikot Jakub Tököly – p; Petr Kalfus – saksofoni; Miroslav Hloucal – trp; Adam Tvrdý – g; Jiří Stivín jr. – DR; Tomáš Baroš – s. kokoontuvat ja muodostavat kokoonpanon, jonka he kutsuvat Jazz Six, ja he laittavat Petra Ernyeiová – vok. mikin ääreen, asiat eivät todellakaan voi mennä pieleen, eikä se mennytkään, päinvastoin.


Vanhat jazz-sävelet, joita tämä ja muut ovat esittäneet aikojen, heräsivät eloon tavalla, joka saa ymmärtää sanonnan merkityksen: “Se ei ole sitä mitä teet, vaan miten sen teet!” Eikä vain vanhoja, vaan kaikki, mitä bändi teki, tehtiin samalla intensiteetillä. Siitä on pitkä aika, kun kuulin The Girl from Ipanemasta ja pidin siitä niin paljon, kiitos Petra Ernyeioválle, joka ei osannut lopettaa settiä ja antoi meille encoren, joka jopa yllätti muun bändin. näytti ainakin siltä katsojan näkökulmasta, kiitos siitä!


Voisin kirjoittaa romaanin jokaisen bändin jäsenen yksilöllisistä taidoista, heidän työskentelystä keskenään tavalla, jota on joskus vaikea ymmärtää, mutta olen liian laiska siihen. Haluan vaan sanoa, että kun bändillä on hauskaa yhdessä, voit olla 100 % varma, että niin on myös yleisöllä. Kiitos Petra Ernyei & Jazz Six, nähdään ensi kerralla.

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *