Paras tapa aloittaa Uusi vuosi

Paras tapa aloittaa Uusi vuosi.

Vanha rouva, nuori nainen ja ei niin nuori mies, WOW!

Petra Vlková laulu ja Jaroslav Šindler kitara, mikä siinä voi mennä pieleen? No ei mitään, eikä mennyt. Keskellä Prahan vanhaa kaupunkia sijaitseva jazzklubi Old Lady (Vanha Rouva) antoi meille aivan loistavan alun vuodelle 2024 viime perjantaina (5.1.).

Kiitos Petra...

Petra Vlková erittäin henkilökohtaisella ja taitavalla äänellään ja tyylillään, joka ei jätä ketään kylmäksi, oli parhaimmillaan, ja tietysti, kun yleisön vastaus oli 110 % positiivinen, hän vain innostui ja parani sitä muka kun ilta vanheni, ja meille oli tarjoillaan herkkua, jota kukaan ei meistä odottanut etukäteen,

Kiitos Jaroslav...

Ja Jaroslav Šindler, mies on legenda jazzin maailmassa, ja siihen on tietysti syynsä, ja viime perjantaina hän osoitti miksi. Minulle on mysteeri, kuinka saat niin paljon musiikkia esiin yhdestä nuotista, mutta pidän tällaisesta mysteeristä, joten kuuntelin ja nautin siitä, aivan kuten me muutkin. Yksi merkittävä pieni yksityiskohta oli Jaroslavin kitara, nimeltään Lucille, legendaarisen blues -miehen BB Kingin tunnus malli. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että eikö BB istunut pilven päällä kuunnellen, nauttien ja miettien: “Ok, noin se siis tehdään”.

Kiitos Petra ja Jaroslav...

Kaikki kolme settiä, jotka he esittivät yhdessä, olivat niin täynnä taitoja, iloa, tunteita, joita harvoin pääsee kokemaan. Esimerkkinä, paikka oli täynnä, ihmiset seisoivat, koska istumapaikkoja ei ollut enää jäljellä. Tämä on klubi, jossa 95 %:lla ihmisistä on tuoppi kädessään, perjantai-illan riemut parhaillaan. Mutta kun musiikki alkoi, koko paikka hiljeni, kukaan ei halunnut menettää yhtään siitä, mitä meille tarjottiin. Mikä tapa aloittaa vuosi 2024.

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *