Paras ruokapaikka Prahassa?

PARAS RUOKAPAIKKA PRAHASSA?

Prahassa on kaksi Michelin-ravintolaa, unohda ne. Prahassa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat paitsi loistavia ja perinteisiä ruokia myös upeat näkymät kauniiseen kaupunkiin, unohda ne. Kesäkuussa 2023 julkaistu lista “9 ravintolaa, joissa vierailla maukkaimman ruoan saamiseksi Prahassa”, unohda ne. Jos haluat jotain, joka ei ole vain kulinaarinen elämys, joka rauhoittaa vatsasi eikä ala huutaa uutta ateriaa 13 minuutin kuluttua, tee kuten paikalliset tekevät, mene Podolíssa sijaitsevaan Gemüse Corner Kebabiin!
 
Pienestä puisesta kioskista Prahan keskustan laidalla voit löytää ruokaa, jota et löydä tavallisesta turisti esitteestä. Heidän ruokalista on hyvin yksinkertainen, saat ruokaa rullassa, perinteisessä pitaleivässä tai laatikossa. Täytteet voit valita myös kolmesta eri aineksista, falafel, kana tai halloumijuustosta. Lisäksi tietysti kaikki tavalliset täytteet, jotka sopivat tällaiseen ruokaan, raikas salaatti, erilaiset mausteet, kastikkeet ja niin edelleen. Se ei kuulosta kovin erikoiselta, mutta luota ruoka maistajaamme, sitä se on!

 

 

Tämä ei ole pikaruokaa!

Annoskokojen pitäisi tyydyttää useimmat tavalliset ihmiset, kaikki on tuoretta ja maku on jotain, joka jätti minut tyhjäksi = nälkäiseksi, koska yllätyksekseni ruokamaistajamme syöi kaiken, eikä se sen parempaa kehua ole. Tietysti, kuten kaikessa muussakin, tässä on pieni varjopuoli. Jos sinulla on kiire, älä edes ajattele mennä sinne. Kun tulet tänne ja jonossa on alle 10 henkilöä, älä unohda mennä ostamaan myös arpalippu. Ihmisiä on aina ympärillä ja ruuan valmistaminen vie myös aikaa, kun ovat tuoreita käsintehtyjä, ei mitään puolivalmisteita mikroaaltouuniin laittamiseen.

Nykyään näitä paikkoja on kaksi, mutta Podolíssa oleva on alkuperäinen. yhalinen.com ei ole vielä testannut uudempaa, jossa itse asiassa on myös istuimet, vaikka Podolín kaksipaikkaisessa terassissa on myös viehätysvoimansa. Ja muistutuksena, yhalinen.com ei liity tähän yritykseen millään tavalla, he eivät ole ystäviämme, emme saa täällä ilmaista ruokaa, he eivät sponsoroi meitä, he eivät edes tiedä vielä, että tämä blogi on kirjoitettu. Tämä on vain hyvää ruokaa, joka tekee vierailustasi Prahassa entistä miellyttävämmän.

 

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *