Noc kostelů, Kirkkojen yö 3.-4.6. 2023

NOC KOSTELŮ, KIRKKOJEN YÖ 3.-4.6. 2023Jos olet Prahassa tai ylipäätänsä Tšekin tasavallassa ensi viikonloppuna ja kirkot kiinnostaa, sinulla on edessäsi harvinaista herkkua. On vuosittaisen Kirkkojen yö, tšekin kielellä, Noc kostelů. Tämä vuonna 2009 alkanut tapahtuma, joka houkuttelee joka vuosi tuhansia kävijöitä kirkkoihin, kappeleihin ja temppeleihin koko maassa. Pelkästään Prahassa on tapahtumaa varten avoinna 155 Jumalan taloa, koko maassa niistä 1771, ei paha!

Kaste

Tämän vuoden teema on kaste, ja jos tämä ei innosta, älä huoli. Täällä on jotain melkein jokaiselle. Tapahtuma alkaa yleensä myöhään iltapäivällä, missä monissa paikoissa on ohjelmaa perheen pienimmille. Se jatkuu iltamyöhään, tietysti pakollisen messun kanssa, mutta se tarjoaa myös musiikkia, teatteriesityksiä, kirjallisuustapahtumia, mahdollisuuden tutustua rakennuksiin ilta- ja yö tunnelmissa, oppaan kanssa tai ilman ja monia paikka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä paikkoihin, jotka ovat tavallisesti suljettuja tavallisilta kuolevaisilta, ja tietenkin paljon muuta.

Hyvin järjestetty

Joten vaikka tämä on tapahtuma, jonka tarkoituksena on saada kadonneet sielut takaisin herran suojelukseen, niin entäs sitten? Se tarjoaa ainutlaatuisen ja erilaisen mahdollisuuden kokea jotain tavallisesta matkaoppaasta poikkeavaa. Koko maassa tapahtuva tapahtuma on erittäin hyvin organisoitu ja siihen on laitettu likoon paljon työtunteja. Saat täydellisen ohjelman vierailemalla heidän verkkosivustollaan https://www.nockostelu.cz, täältä löydät kaiken you tube -videoista älypuhelimeen ladattaviin sovelluksiin.

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *