Jos saat mahdollisuuden, käytä se!

JOS SAAT MAHDOLLISUUDEN, KÄYTÄ SE!

Joskus se ei vaadi paljoa, “vain” kolme ammattikitaristia, pieni klubi ja erittäin hyvä fiilis. Lopputulos? Unohtumaton sessio jazz klassikoiden parissa, joka muistutti minua siitä, miksi nousin sängystä tänä aamuna!

Tšekin tasavallan luultavasti parhaat kitaristit Libor Šmoldas oli kutsunut pari ystävää jam-session Prahaan eilen alkuillasta (10.3.2023). Hänen kaverinsa Hugh Buckley (Irlanti) ja Nigel Clark (Skotlanti) yhdessä Liborin kanssa antoivat yleisölle setin, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Vaikka he kolme edustavat täysin eri tyylejä, ammattitaito ja ennen kaikkea, soittamisen ilo oli jälleen todiste siitä, että ei todellakaan tarvitse suuria stadionin massatapahtumia mennäkseen kotiin tyhmä virne naamallaan! Sinun ei myöskään tarvitse olla jazzmusiikin fani, riittää, kun arvostat hyvää musiikkia, sillä siitä tässä on kyse. 

Nämä kolme kaveria esiintyvät nimellä Šmoldas – Buckley – Clark International guitar trio, ja heillä on vielä neljä konserttia Prahassa ja sen ympäristössä. Joten jos sinulla on mahdollisuus päästä sinne, älä jätä väliin, et tule pettymään, lupaan…  Lisätietoja saat tältä sivulta: https://www.liborsmoldas.cz/koncerty/ ja jos haluat nähdäksesi kuvia eiliseltä, klikkaa tästä:  Šmoldas – Buckley – Clark, oikealta katsottuna.

Libor Šmoldas

Jos et pääse näihin konsertteihin, älä huoli. Libor on monitaitoinen tšekkiläinen kitaristi ja esiintyy monissa eri kokoonpanoissa. Hän kiertää hyvin aktiivisesti ja esiintyy usein Prahassa. Joten mene hänen verkkosivuilleen, osoite yllä, ja jos sinulla on mahdollisuus, käy katsomassa! Tämä antaa sinulle hieman erilaisen muiston Prahan matkastasi, jota et löydä tavallisesta turisti oppaasta.

Pieni varoitus

Vielä yksi asia tästä triosta, pieni varoitus. He ovat monikansallisia, sillä tavalla he mainostavat itseään, CZ, IE ja SCO, mutta… tauon aikana he soittivat kaksi settiä, voin vannoa, että näin heidän juovan vettä. kaikki kolme!!!

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *