Hautausmaan musiikkifestivaali!

Hautausmaan musiikkifestivaali!

Kaavojen rikkominen...

yhalinen.com, se olen min√§ ūüôā ,¬† on osallistunut¬†niin monille musiikkifestivaaleille, ett√§ en voi mitenk√§√§n kertoa kokonaism√§√§r√§√§, saati siit√§, ett√§ muistaisin ne kaikki erikseen. Eilinen musiikkifestivaali on poikkeus, niin kuin kaikki paikalla olleet, tulen sen muistamaan¬†kyll√§, eli siis ne el√§v√§t, no ehk√§ my√∂s… ūüėČ Festivaali “Hautojen v√§liss√§” oli juuri sit√§ mit√§ nimi ehdottaa. Festivaali hautojen v√§liss√§ Prahan suurimmalla hautausmaalla, OlŇ°anyn hautausmaa.

Ok, emme nähneet suuria rocktähtiä esittämässä mega-showta ja kaikkea mitä se tuo mukanaan, ei tietenkään, paikka on aivan liian täynnä siihen! Mutta seitsemän erilaista ja pienempää esitystä, ulkolavalla ja kunnostetussa Eissner-hautakammiossa!

Adoptoi hauta

Monet haudoista ovat päässeet huonoon kuntoon monestakin syystä. Festivaalilla pyritään keräämään rahaa näiden hautojen kunnostukseen, joista monet ovat historiallisesti merkittäviä. Festivaalille oli vapaa pääsy, mutta yleisöllä oli mahdollisuus osallistua vapaaehtoisesti kolehdilla hautausmaan suojeluun. Ja ennen kaikkea meille annettiin mahdollisuus adoptoida hauta.

Nyky√§√§n voit adoptoida melkein mit√§ tahansa, alkaen pienest√§ uhanalaisesta apinasta el√§intarhassa, joten miksi ei hautaa? OlŇ°anyn hautausmaalla on adoptoitavissa 520 hautaa, joista 307 on jo adoptoitu, joten sinulle on viel√§ muutama j√§ljell√§. Ja muista, sinun ei tarvitse olla paikallinen adoptoidaksesi haudan. Adoptoitu hauta tuliaisena kotiin Prahan matkasta, siin√§ vasta ainutlaatuinen matkamuisto!¬†

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *