Din Guide

I Prag

Ibland är det värt det!

Värt vadå? Tja, anlita mig för att leda dig runt till dom platserna du vill se i vår vackra huvudstad, speciellt om du är här för första gången, det kommer att spara dig tid så att du kan göra något annat också.

Men kom ihåg, du gör upp en lista över vad du vill besöka, all historik och viktiga datum som kommer med det, du får leta upp den själv. Jag kommer att berätta små historier under dagen, men de finns för det mesta inte i den vanliga turistguiden

Normalt har du mitt sällskap en dag, och efter det är du ensam. Beroende lite på hur lång din vistelse är och hur mycket du vill se…

Mina regler!

Jag går normalt inte runt med ett sällskap som är större än fem personer, det är roligare för oss alla. 

Inga svensexor, möhippor eller pubrundor tack. Om du bara är här för att dricka och festa är jag inte din guide.

Det enklaste är om du har någon som kan ge dig en rekommendation, men det är naturligtvis inte nödvändigt. Tills jag får min bokningssida klar, använd kontaktformuläret för att ta kontakt med mig.

Copyright © 2023  yhalinen