Det bästa stället att äta i Prag?

DET BÄSTA STÄLLET ATT ÄTA I PRAG?

Det finns två Michelin restauranger i Prag, glöm dem. Det finns flera restauranger i Prag som erbjuder inte bara fantastiska och traditionella maträtter utan också fantastisk utsikt över den vackra staden, glöm dem. Det finns en lista publicerad i juni 2023 med titeln “9 restauranger att besöka för den godaste maten i Prag”, glöm dem. Om du vill ha något som inte bara är en kulinarisk upplevelse, utan som även tillfredsställer magen så att du inte börjar skrika efter ytterligare en måltid efter 13 minuter, gör som lokalbefolkningen, gå till Gemüse Corner Kebab i Podolí!
 
I en liten trä kiosk i utkanten av Prags centrum kan du hitta mat som du inte hittar i en vanlig turistbroschyr. Deras meny är väldigt enkel, du får mat i en rulle, traditionell pitabröd eller i en box. Du kan också välja huvudingredienserna från tre olika fyllningar, kyckling, falafel eller halloumiost. Dessutom såklart allt det vanliga som passar till den här typen av mat, en fräsch sallad, olika kryddor, såser och så vidare. Det låter inte som något speciellt, men lita på vår mat provare, det är det!

 

 

Det här är inte fast food!

Portionsstorlekarna borde tillfredsställa de flesta vanliga människor, allt är fräscht och smaken är något som lämnade mig tom = hungrig, för till min förvåning äter vår mat provare allt, det blir inte bättre mat än så. Naturligtvis, som med allt annat, finns det en hake. Om du har bråttom, tänk inte ens på att åka hit. När du kommer hit och det är mindre än 10 personer i kön, glöm inte att gå och köpa en lott också. Det finns alltid folk runt omkring för det tar också tid att förbereda en rätt, färska, handgjorda, inte halvgjorda bullar att lägga i mikron.

Idag finns det två av dessa platser, men den i Podolí är originalet. yhalinen.com har ännu inte testat den nyare, som faktiskt också har sittplatser, även om Podolís tvåsitsiga terrass också har sin charm. Och som en påminnelse, yhalinen.com är inte kopplad till det här företaget på något sätt, de är inte våra vänner, vi får inte gratis mat här, de sponsrar oss inte, de vet inte ens ännu om att den här bloggen har blivit skriven. Det här är bara god mat som kommer att göra din vistelse i Prag ännu trevligare.

 

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *