De är i farten!

De är i farten!

Och du vill inte missa dem...

Libor Šmoldas och hans NYC-trio med Adam Nussbaum & Jay Anderson är tillbaka. För en kort turné som inkluderar sju spelningar, på nästan lika många dagar, fyra i Tjeckien och de tre sista i Tyskland. De startade 14.10 i Prag på Nové Hardy, igår fick äran JazzDock, också i Prag och därifrån fortsätter det, för en fullständigt lista av platserna besök,  https://www.liborsmoldas.cz/koncerty/.

Vi, yhalinen.com, hade nöjet att delta i gårdagens spelning på JazzDock, och jag kan bara säga WOW! De som följer den här sidan regelbundet vet att min musiksmak är mer eller mindre begränsad, jag gillar bara bra musik, och jag säger er, det var vad vi hade igår, kryddat med lite show, lite humor, individuella framträdanden och så vidare.

Jag kommer inte gå in på de här killarnas historia, bakgrund, vem de spelade med tidigare och så vidare, för mig är det inte viktigt. Låt det bara vara så att de är väldigt professionella, de uppenbarligen vet och tycker om vad de gör, och när de gör det tillsammans,,, nå ingen lämnade JazzDock igår orörd och alla hade ett litet leende på läpparna. 🙂

Och det är därför du borde ta chansen om du har den, att gå och se dom här killarna. Om du är turist är detta ett speciellt och originellt minne att ta med sig hem från din resa till vår vackra huvudstad. Om du är lokal har du tur, för du har förmodligen chansen att se den här församlingen oftare eftersom Libor är en Prag-pojke. 😉  Missa inte det här tillfället om du gillar bra musik.

Copyright © 2023  yhalinen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *